Beliggenhed

VESTERBRO

Beliggende på Vesterbro, lige i hjertet af København, har du kort afstand til alt. Med blot 200m til Hovedbanegården og Strøget lige rundt om hjørnet, får du det ikke nemmere.

KØDBYEN

Vesterbros hippe kvartér er fyldt med liv og atmosfære. I dagtimerne kan du se slagterne i aktion når du trisser gennem området med din morgenkaffe og om aftenen kan du møde områdets glade gæster på nogle af de smarte barer.

Kødbyen er åben for alle og er specielt kendt for de mange restauranter af ganske høj gastronomisk karakter og de spændendne nyåbnede gallerier. Bliv forelsket i området, som er en af verdens få ‘rigtige’ kødbyer, hvor dygtige slagtere gennem generationer har arbejdet i de store bygninger og drevet velrenommerede forretninger og stadig gør det.

Find en liste over de forskellige restauranter, barer og gallerier hos Visit Copenhagen

TRANSPORT

Lej en cykel: København er kendt som en cykelby i verdensklasse, så lej en cykel af os og kom nemt omkring.
Parkering: Køb adgang til Saga Parkeringshus i receptionen når du ankommer.
Offentlig transport: Slip for at holde styr på priserne for den offentlige transport i Hovedstadsområdet. Køb et Copenhagen Card, som gælder for en tidsbegrænset periode og kan bruges på metroen, busser og tog og giver fri entré til flere af de Københavnske seværdigheder.